Избрани Новини

Чимев: Наградата не е за мен. Тя е за Дупница, тя е за вас!

Дупница и Методи Чимев станаха победители в категория "Пълноценна жизнена среда"

"Благодаря за приза, който в такъв период определено дава увереност. Малкото работа, която вършиш понякога, но добре оценена, дава добри резултати. Дупница се постара да усвои всичко, което бе предоставено от европейските фондове." Това заяви кметът на Дупница Методи Чимев по време на днешната церемония по награждаването "Кмет на годината", обхващащ работата за целия 4-годишен мандат на всички кметове в страната. Това е най-голямата и престижна класация в страната за работата на местните общини и кметове, а награждаването стана на пищно тържество в столицата.

Общо 456 353 българи се включиха в най-мащабната класация с гласовете си в различните 12 категории. Дупница и Методи Чимев станаха победители в категорията "Пълноценна жизнена среда", след като спечелиха вота на 12 153 човека. Категорията обхваща благоустрояването на съответното населено място, изграждане на детски площадки, озеленяване на общината, инфраструктура, подобряване на условията за хората и т.н.

"Благодаря от сърце на целия ми екип и администрацията на Община Дупница, както и на всички дупничани за подкрепата им! Тази награда от класацията "Кмет на годината" не е за мен – тя е за Дупница! Тя е за всички вас!", обърна се към всички от фейсбук-страницата си инж.Чимев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов