Избрани Новини

Над 500 души пяха и танцуваха на първия рок фестивал в Дъбрава

Изявиха се BLACK ROSE, ROCKA ROLLA, FUTURE BOOGIE, LEEPRA DELUXE

Над 500 души пяха, танцуваха и се забавляваха на първия по рода си рок фестивал в пределите на Община Благоевград „The Brava fest”. Пред кметството на благоевградското село Дъбрава бе направена сцена, на която се изявиха BLACK ROSE, ROCKA ROLLA, FUTURE BOOGIE, LEEPRA DELUXE. Фестът бе открит от талантливия рокаджия Лъчезар Кацарски, който вдигна адреналина и подгря  публиката с хитови парчета.

Black rose  представиха песни от своя самостоятелен албум, но изпълниха и световни рок класики. Те поздравиха присъстващите почитатели на високите скорости и мотоциклетите с песента на AC/DC - “Highway to Hell”. Вечните български рок парчета, в изпълнение на Rocka Rolla, взривиха публиката. Future Boogie защити името си и показа, че рокът може да се съвмести и с други стилове като реге, фънк, пънк и groove. Юлиян - бас китара и вокал, Александър - барабани и бек вокал и  Иво-китара раздвижиха обстановката и плавно направиха прехода към следващата група - Leepra DeLuxe. Песента „Groove crew” се оказа любима и добре позната на публиката, която възнагради групата с бурни овации.

На първия „The Brava fest” нямаше възрастови ограничения, млади и стари се веселиха.  Доволни, и участници и публика,  си пожелаха фестивалът, организиран от кмета на село Дъбрава Росен Георгиев с помощта на дизайнера Пламен Ковачев и подкрепата на Община Благоевград, да продължи дълги години и да се разраства.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)