Избрани Новини

Ето как чалгаджията Галин грачи на участия (видео)

Изпълненията му са аматьорски и фалшиви, разочаровани са феновете

Читатели на Bulgariautre.bg изпратиха на редакционния имейл кратък видео материал от клубно участие на новоизгрялата звезда на поп фолка Галин.

Посетителите на нощните заведения изразяват възмущение и разочарование от аматьорското изпълнение на Галин и са потресени от фалшивото му пеене.

“Как може този да е певец и изпълнител, той е абсолютен некадърник, платихме 10 лева вход за да гледаме това чудо…”, коментират бившите почитатели на Галин.

Всъщност за пеене е трудно да се говори, на видеото се чува сричане и грачене, но не и пеене, а иначе нежният младеж от Добрич е носител на наградата „Оригинално присъствие на клубната сцена“.

Учудващо е, че самият Галин, който е от музикално семейство и е учил в престижното музикално школо в родния Добрич, се оказва толкова бездарен и непоготвен, изненадано коментират поп фолк почитатели.

Като доказателство прилагаме видеото доказващо, че участията на Галин по заведенията минават като студентски караоке купон посипан с евтини салфетки и обилно количество фалшиви музикални тонове.

Говори се, че редиците от фенове на певеца със спорна сексуалност оредяват с всяко поредно негово участие. Самите кръчмари управляващи чалга клубовете, вече са започнали да отказват бъдещи ангажименти, заради оплаквания на недоволни клиенти.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов