Избрани Новини

Възрастна жена пострада при пътен инцидент в Благоевград

Пострадалата е освободена за домашно лечение

74-годишна жена пострада при пътно-транспортно произшествие в Благоевград на 21 август, съобщиха от пресцентъра на МВР - Благоевград.

Инцидентът става около 15:50 часа на ул.”Славянска”. 45-годишен шофьор, движейки се с несъобразена с пътната обстановка скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в лек автомобил „Опел Кадет”, в който е пътувала възрастната жена. След извършен медицински преглед пострадалата е освободена за домашно лечение.

Още няколко пътни инциденти са установили органите на реда. 40-годишен мъж, управляващ лек автомобил „Сузуки Витара”, пострада на 21 август на ул.”Полк.Дрангов” в Благоевград. Той е блъснат от лек автомобил „Фолксваген Джета” с 18-годишен водач, който неспазвайки необходимата дистанция удря задната част на спиращия пред него лек автомобил „Сузуки Витара”. След извършен медицински преглед, мъжът е освободен за домашно лечение.

Жена на 50 години пострада при друг пътен инцидент в района на пътя за село Делвино. Пътно-транспортното произшествие става на 22 август, като лек автомобил с 33-годишен водач от Благоевград, не пропуска и удря, движещ се по път с предимство лек автомобил „Фолксваген Поло”, в който е пътувала жената. Вследствие на инцидента, тя е с натъртване в областта на гърдите.

Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов