Избрани Новини

Черна година за петричани!

13 загинаха при катастрофи само за няколко месеца

Днес при тежка катастрофа загинаха 53-годишен баща и 22-годишната му дъщеря от Петрич.  Челен удар в Кресненското дефиле погуби семейството. Това е поредната смърт на петричани при тежък пътен инцидент и продължение на черната серия смърт при катастрофи, застигнала жители на южния град. От началото на годината до момента при катастрофи са загинали 13 души от Петрич, информира struma.com.

Преди два дни издъхна 16-годишно момче, което падна фатално от мотора си и издъхна на място. Преди това 33-годишен бизнесмен загина на пътя Първомай - Петрич, дете на година и половина изпадна от колата на родителите си и издъхна, жертва на катастрофа станаха 23-годишен младеж, 18-годишно момче , 52-годишен мъж, шофьор на ТИР от Петрич загина преди дни на автомагистрала Хемус

В края на миналата година в катастрофа умряха годеници ден преди годежа им. Всичко това се случи само в рамките на няколко месеца. Повече смърт при подобни инциденти Петрич не помни, загинаха все млади хора, десетки семейства осиротяха. Какво се случва в Петрич, попитахме преди дни и припомнихме преди години, когато петричани по заръка на пророчицата Ванга ръсеха улиците на града със захар, за да спрат нелепата смърт на техни съграждани по пътищата. Може би отново трябва да повторите ритуала, петричани !

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов