Избрани Новини

Нови униформи и за инспекторите на НАП - Плевен

Новият външен вид на екипите е част от идеята да се избегне анонимността

Инспекторите на Националната агенция за приходите, които проверяват търговски обекти вече са облечени с дрехи, носещи означенията на НАП. Проверяващите носят сини блузи с надписи на български и английски и логото на приходната агенция. Служителите на НАП от звеното за фискален контрол, което следи движението на рискови стоки по границите и вътрешността на страната също са облечени в униформи, носещи графичните символи на НАП; автомобилите на фискалните агенти също са обозначени с надписи на приходното ведомство.

За полугодието на 2015 година инспекторите от отдел „Оперативни проверки“ при ТД на НАП Велико Търново, които проверяват и наблюдават търговски обекти, в това число и екипа от Плевен, са извършили общо 1020 броя проверки на обекти в седемте области от обхвата на дирекцията.

"Новият външен вид на екипите ни е част от идеята да избегнем анонимността. Искаме контролните ни органи да са видими и разпознаваеми за всеки гражданин, защото нямаме какво да крием“, коментира по повод новия външен вид на служителите заместник изпълнителния директор на НАП Галя Димитрова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов