Избрани Новини

Областният управител излезе със становище по исканията на община Кресна

Новините

12-08-2015, 20:00

Снимка:

blagoevgrad.utre.bg

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Жители на Кресна блокираха пътя за Гърция

Жителите на Кресна готвят подписка

Вече е позициониран автопатрул с мобилна камера

 Областният управител на Благоевград излезе със становище във  връзка с получен в Областна администрация Благоевград сигнал от граждани на община Кресна относно движение с несъобразена скорост на МПС по Е-79 в района на гр. Кресна, в което заявява, че е предприел действия преди постъпването на сигнала, като е проведенa работна среща с директора на сектор "Пътна полиция" Димо Чобанов и към днешна дата в района на гр. Кресна е позициониран автопатрул с мобилна камера. Поставени са и временни знаци, указващи на водачите на МПС, че скоростта на движение се измерва с камера.

  1. След проведен разговор с кмета на община Кресна е поет ангажимент от негова страна до края на седмицата да бъдат поставени постоянни знаци за наличието на мобилна камера.

  2. Относно искането за поставяне на ограничители на скоростта (легнали полицаи) ще бъде  проведена кореспонденция с ОПУ- Благоевград за възможността за поставянето им.  

Така предприетите  действия целят исканите от правителството  мерки да създадат условия за повишаване  безопасността по пътищата, намаляване броя и тежестта на пътнотранспортните  произшествия и запазване живота и здравето на жителите на община Кресна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов