Избрани Новини

Окончателно! Емануела се „разведе” с Ара, пуска нова песен

Въпрос на дни е появата на новият хит на певицата

Фолк звездите Емануела, Джина Стоева и Ивена от няколко дни официално не са певици на продуцентската компания „Ара”. Трите чалга диви, които се разделиха с шефа си Виктор Касъмов, вече не присъстват в каталога с изпълнители на фирмата.

Считано от 1 август, музикалният продуцент вече не предлага по заведенията нито една от певиците официално, но запознати твърдят, че и преди служителите на Касъмов не са се престаравали в търсене на ангажименти за изпълнителките.

Именно липсата на интерес към кариерите на Ивена и Джина, и слабото им лансиране за участия обтегна до скъсване тънката нишка на отношенията певици – продуцент.

От сайта на фирмата са свалени и всички музикални видео клипове на Еменуела, Джина и Ивена, продуцирани от Касъмов. Клиповете им вече не се въртят и по фирмената телевизия „Фен ТВ”, научи Bulgariautre.bg.

Още от началото на лятото певиците наеха собствени тур мениджъри, които да се ангажират с техните клубни участия и съдейки по натоварената им програма, новите импресарии се справят доста по-добре в намирането на участия, отколкото щатните такива в Ара.

Емануела, успя да разгневи екс началника си с изненадващ дует с Крум, който е бивш изпълнител на Ара и настояща звезда в Пайнер. По коридорите на фирма Пайнер се шушука, че е само въпрос на време инж. Димитров да придума  Емануела да подпише договор с неговата компания.

От няколко дни, Емануела дразни любопитството на почитатели и конкуренция публикувайки снимки от предстоящият й музикален продукт. На снимките певицата демонстрира страхотна форма и самочувствие, превъзходният грим е на Мис Бони, а предизвикателната червена рокля показва много и оставя съвсем малко на мъжкото въображение.

Въпреки, че вече е част от клана Диневи, припомняме, че тя живее с първородния син на Динко Динев и има син от него, Емануела се радва на засилен интерес от страна на мъжката аудитория по заведенията, където изнася своите клубни концерти.

По всичко личи, че певицата не е спряла да работи и между участията по морето е успяла да запише нова песен и дори да заснеме видео клип, остава неуточнен само отговора на въпроса, по коя телевизия ще се върти новият хит на Емануела?!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов