Избрани Новини

Продължава работата по пътните връзки на ЛОТ 4

В една част от тях движението е пуснато

Продължава работата по изграждането на пътните връзки на ЛОТ 4 на АМ „Струма“. Това съобщи инж. Лазар Лазаров, председател на УС на Агенция „Пътна инфраструктура”, след като инспектира трасето при пътен възел Мелник-Петрич и до ГКПП Кулата, предаде Радио ‘‘Фокус’’. 

''Работата по пътните връзки трябва да се продължи, те не са завършени. В една част от тях движението беше пуснато, защото етапната връзка за Петрич е затворена, тъй като там се доизгражда дясното платно. Поради тази причина бяха направени етапните връзки, за да може трафикът да се движи по магистралата'' коментира инж. Лазаров.

Инспекцията на трасето беше породена от пусната информация преди дни, че пътната настилка на изхода от магистралата, посока Мелник и Петрич, е нагъната. Днес върху трасето беше поставен добълнителен слой асфалтова настилка, а инж. Лазаров коментира, че подобна деформация е нормална, тък като все пак още се извършват ремонтни дейности. От направената инспекция стана ясно, че основното трасе на магистралата няма деформирани участъци.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов