Избрани Новини

Над 200 писма получи кметът на Симитли Апостол Апостолов

Хора от цялата страна търсят финансова помощ за болни

Не е лесно и да си богат, това доказва случващото се с кмета на Симитли Апостол Апостолов, чиито дъщеря и зет спечелиха големия джакпот от над 7 000 000 лева. Веднага след печалбата започнаха и първите милионерски неволи, пише struma.com.

Над 200 писма само за три дни са затрупали пощата на община Симитли и личната поща на кмета Апостолов. В тях хора от всички краища на страната го молят за помощ. Първото писмо пристигнало от София, жена моли "уважаемия г-н Апостолов"да помогне на внучето й Жорко, което е парализирано, следват подобни писма от Велико Търново, Пловдив, Плевен, Търговище, Монтана, Луковит, Варна, Стара Загора и всички са с подобно съдържание.

Последното пристигнало днес около 11 часа от Плевен, съдържанието му потресло Поли. Подателят директно заплашвал с божие наказание, ако не му помогне да излекува детенце, за което вървяла кампания в онзи район. Намират се и такива, които чрез кмета отправят оферта към Николай Динков и съпругата му да се включат само с 1 милион в общ бизнес проект, достояване на култов комплекс на морето.

"Не мога да помогна на целия свят, още повече не съм аз печелившият, каза днес кметът на Симитли. Каквото трябва правя, само за три дни събрахме пари за лечението на наше момче от Симитли, помагал съм много, но сега не мога аз да разпределям парите на децата си", каза Апостолов по повод молбите за помощ отправени до него.

Както писахме, семейството на дъщеря му Полина стана големият печеливш с джакпот от 7 000 000 лева. В момента Полина и съпругът и са на почивка някъде в Европа, почивката обаче била планувана и платена още през май.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов