Избрани Новини

Първата българска футболистка в английската висша лига посрещна гости

Евдокия Попадинова проходи във футбола с екипа на родния "Места“

Роднини гостуваха в Бристол на първата българска футболистка в английската висша лига, хаджидимовката Евдокия Попадинова. 18-годишната националка в продължение на часове се радваше на присъствието на младия си дядо Стоян Шаламанов, съпругата му Розалия и синовете им Слави и Крум /вляво на сн. 1/. Петимата се разходиха из града и обядваха в местен ресторант /сн. 2/, след което националката на България изпрати гостите си за Лондон, където живеят и работят от години.

Евдокия Попадинова проходи във футбола с екипа на родния „Места“, където риташе наравно с момчетата до 14 г. под наставленията на баща си Димитър Попадинов. По-късно премина в благоевградския елитен „Спортика“, откъдето в началото на сезона се прехвърли в „Бристол“.

„Чудесно е да има кой да те подкрепя в чужбина, особено ако става въпрос за близки родственици, какъвто е моят случай. Вниманието им ме прави щастлива и ми дава допълнителна мотивация да се състезавам”, заяви Е. Попадинова, която вече изигра няколко официални мача за британския си тим.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов