Избрани Новини

В Благоевград приключи проект по ефективност, прозрачност и компетентност

Извърши се специализирано обучение на служителите и ръководителите от администрацията

Приключи изпълнението на проект „Ефективност, прозрачност и компетентност в Общинска администрация Благоевград“, който е по оперативна програма „Административен капацитет“. Стойността на проекта е 108 556.91 лв и е съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейски социален фонд. Днес се отчете изпълнението на проекта. Стойността на проекта е 108 556.91 лв. и е съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейски социален фонд. Община Благоевград отчете отлични резултати по изпълнението на проекта. Общата цел е повишаване на квалификацията на служителите от администрацията на община Благоевград, подобряване ефективността и прозрачността на работата им, както и по-качествено обслужване на гражданите и бизнеса.

В програмата на проекта е заложено специализирано обучение на служителите и ръководителите от администрацията в съответствие с необходимостта от развитие на техните компетенции и подобряване на тяхната професионална компетентност, подобряване качеството на предлаганите административни услуги от община Благоевград.

В резултат на проведените обучения, курсове и семинари служителите от Общинска администрация - Благоевград са придобили знания и умения в различни области, свързани с потребностите на администрацията.

Изпълнението на проекта осигурява по-качествено обслужване на гражданите и бизнеса, по-ефективно изпълнение на служебните задължения, по-ефективна комуникация в общинската администрация и извън нея.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)