Избрани Новини

Любен Каменов спечели "Планинско Осогово"

Втори остана Пламен Стайков

Любен Каменов с Мицубиши Лансър спечели традиционното автомобилно състезание "Планинско Осогово". Той два пъти подобри рекорда за най-бързо време на трасето. Каменов е от Панагюрище и се състезава за „Каменов рали" в клас  НС 1.

Втори в генералното класиране остана Пламен Стайков от „Евроком рали" също с Мицубиши Лансър и клас  RC 2, а трети е Любомир Мечков от „Джордан рейсинг" отново с Мицубиши  в клас RC 2.

Добро представяне и за кюстендилските пилоти. Христо Анев със "Сузуки Суйфт" е първи в своя клас НС 5, като в генералното класиране е на 30 място, Кирил Величков с Хонда е 3- ти в своя клас и 11 в генералното класиране. Васил Тодоров с Опел Астра е на 4 място в своя клас НС3 и на 18 в генералното класиране, а Ясен Николов се класира на 21 място в генерланото класиране.

Единствената жена участничка в състезанието Дияна Стоянова от клуб "Диамо" завърши първа с своя клас RC5. Тя управляваше "Ситорен Саксо". Стоянова заедно със своят съотборник Васил Тодоров- Зендер през тази седмица ще участват в прояви посветени на безопасното шофиране на пътя.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов