Избрани Новини

Холандци обявиха Бербатов за ленивец №1 в Европа

За българина пише следното: "Бербатов е футболист с две лица"

Българската звезда Димитър Бербатов продължава да попада в ексцентрични класации. Холандското издание soccernews.nl изготви подреждане за "Топ 10 на ленивците" в големите европейски първенства и първото място е за българина.

В тази класация обаче има и доста неочаквани имена като Франческо Тоти, Лео Меси, Давид Силва и т.н. Обяснението за наличието на Меси в подреждането е, че с националния отбор на Аржентина твърде често е незабележим и явно не се раздава толкова, колкото за Барселона. Тоти пък е сложен заради честото самоволно напускане на тренировки.

За българина пише следното: "Бербатов е футболист с две лица. В много случаи той вкарва красиви и важни голове, а най-често правеше това, докато беше в Манчестър Юнайтед. Но в същото време е играч, който често предизвиква раздразнение у футболисти и публика."

"Бербатов не е познат с добрата си футболна психика и може би това е една от основните причини все още да няма отбор броени седмици преди началото на сезона в големите първенства."Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов