Избрани Новини

Яне Янев се кандидатира за кмет на Сандански

Готов е със 7 големи проекта за просперитет за жителите на града

Съветникът на премиера Бойко Борисов и лидер на РЗС Яне Янев ще се кандидатира за кмет на Сандански.От днес той излезе в неплатен отпуск, за да може изцяло да се посвети на подготовката и организацията на местните избори.

"Родовата памет е една от основните причини, която ме накара да се кандидатират за кмет на родния ми град. Толкова години се занимавам с национална политика и общозначими национални каузи. Когато преди 10 г. говорих за нова конституция, на някои това им се струваше като ерес. Днес вече това е тема номер 1 в дневния ред на държавата. Искам след 4 г. всички да говорят както е постигнал регионът на Сандански, защото бъдещето на Европа е на регионите. Не може да има силна държава без силни региони", каза за "24 часа" Янев. Той е амбициран да изпозлва предимствата на новата магистрала "Струма" за развитието на родния си край.

Готов е със 7 големи проекта за постигане на просперитет за жителите на община Сандански.

"Много ми е тежко и болно да гледам този Сандански в този му вид. Градът прилича на грохнал старец. Няма живот. Младите хора, в това число и децата, се обаждат от Испания, от Италия, от Гърция, от Щатите, от Канада. За последните дванадесет години на това управление града са напуснали повече от десет хиляди души", допълни Янев.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов