Избрани Новини

Шофьор блъсна малолетна велосипедистка и избяга

Крими

16-07-2015, 11:55

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Момичето е с контузия на лявото коляно

Малолетна велосипедистка е била блъсната от лек автомобил, чийто водач е избягал от местопроизшествието. Инцидентът е станал около 8 часа вчера на кръстовището на улиците "Тулча" и "Братя Бъкстон", като велосипедистката се е движила към бул. "Чаталджа". Четири часа по-късно тя посещава болница, където е установено, че е получила контузия на лявото коляно.

Две пътнички в леки коли са пострадали при други катастрофи вчера, възникнали заради неспазване на дистанция. Малко след 11 часа товарен автомобил, управляван от 21-годишен младеж, се блъска в лек автомобил "Хюндай" на бул. "Трети март" в посока ж. к. "Възраждане". 33-годижшна жена, пътувща в леката кола, е с контузия на шия.

Другата катастрофа възниква на пътя за Златни пясъци около 15:30 часа. На излизане от местността "Траката" лек автомобил "Ауди", управляван от 52-годишен добричлия, се блъска в "Опел". В резултат на удара малолетно момиче, возещо се в него, е с натъртвания и разтегнати шийни прешлени. Пострадалите пътнички са прегледани в болница и освободено без опасност за живота.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)