Избрани Новини

Строеж на виадукт на АМ "Струма" ограничава скоростта до 50 км/ч

В района на село Бараково ограничението е до 40 км/ч

Спокойно е движението по главен път Е-79 и автомагистрала „Струма”. Пътните настилки са сухи. Във връзка със строителството на виадукт и съоръжения на 2 лот на автомагистрала „Струма” се ограничава скоростта на движение до 50 км/ч и се въвежда забрана за изпреварване при километър 352. По същия път, в участъка Дупница- Благоевград при километър 323, в зоната на временния вход-изход чрез пътна сигнализация, е въведено намаление на скоростта на движение на моторни превозни средства да 50 км/ч.

В района на село Бараково, поради прекратяване на досегашната временна организация на движението, скоростта на движение е ограничена до 40 км/ч.

Във връзка с изграждането на надлез при км 353, разклона за Рилски манастир, се извършват строителни дейности по дясната част от платното. Моторните превозни средства се насочат по новопостроения надлез над автомагистрала „Струма“. При разклоните за Рилския манастир и за Бараково движението се регулира от патрулни автомобили на „Пътна полиция“. Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Движението по автомагистрала „Струма” се извършва без ограничения.

Слаб е трафикът от и за ГКПП – Гюешево.

С повишено внимание трябва да се движат водачите на моторни превозни средства в участък от пътя Трекляно – Сушица. В района се извършва ремонт на асфалтовата настилка.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов