Избрани Новини

Амбициозен турски бос кандърдисва Бербатов за Анталияспор

Бербо може да играе заедно със Самуел Ето'О

Гюлтекин Генчер е президент на Анталияспор. Неговото желание е да направи стабилен отбор за следващия сезон в турското първенство.


За да бъде конкуретен по отношение на зрелище на грандовете Галатасарай, Фенербахче и Бешикташ, босът на Анталияспор вече привлече камерунската легенда Самуел Ето'О. В последния момент пропадна договор с Роналдиньо.

Но Генчер не се е отказал от желанието си да приюти зрелищни футболни легенди. Води предговори с бившия вратар на Барселона Виктор Валдес. От Сент Етиен иска да привлече Франсоа Клерк.


Сред желаните футболни техничари е и нашият Димитър Бербатов. Досега Митко изглежда отказа на Сампдория и Интер. И с това страницата Серия А, която му подава ръка за втори път след Фиорентина и Юве, изглежда затворена. Вярно, до края на летния трансферен прозорец нищо не се знае. Но по-скоро Митко се отдалечава от Апенините. Нищо,че бе съвсем близо до тях докато играеше за Монако.

С Олимпиакос нещата изглежда приключиха заради кризата в Гърция. Но съседна Турция в лицето на Анталияспор и клубният бос Гюлтекин Генчер май ще го кандърдиса да заиграе в отбора на прословутия турски курорт. Където доскоро доста български отбори правеха своите зимни лагери.

Последните слухове гласят,че мениджъръг Емил Данчев се е срещнал във Франция с турският бос.

Съвсем скоро ще се разбере накъзде ще поеме Митко след Монако.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов