Избрани Новини

Отрязаха 600 лози в имот на бизнесмена Радослав Шопски

Той обяви 1000 лв. награда за името на злосторника

600 лози в имота на бизнесмена от Бобошево Радослав Шопски са отрязани и цялото му лозе от 2 дка е унищожено, информира struma.bg. Строителният предприемач за малко не припаднал, като видял отрязаните лози, за които полагал огромни грижи и получавал добра реколта. Той е обявил награда от 1000 лв. за този, който му каже кой е отрязал лозите му, разпростиращи се на два декара край Бобошево. Отрязани са и много плодни дръвчета, които бизнесменът засадил в лозето.

Радослав Шопски е подал жалба в полицейския участък в Бобошево.

Лозите са отрязани ниско, близо до корена, но са оставени да висят на телта, че ден-два, докато изсъхнат листата, да не проличи, че са отрязани. От РУП - Дупница е започнато досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Съграждани на Радослав Шопски коментираха вчера, че рязането на плодни дръвчета и лозе се е наложило като практика в града при акции на отмъщение. Лозето било гордост за Радослав Шопски. Полагал много грижи и добивал ароматно вино. В имота построил беседка и в нея канел приятели на по чаша вино. Р. Шопски заявил пред разследващите полицаи, че не дължи на никого нищо и че няма врагове.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов