Избрани Новини

Учредиха структура на Жени ГЕРБ в Сапарева баня

В областното ръководство на дамите има представителка от Сапарева баня

Нова структура на Жени ГЕРБ бе учредена в община Сапарева баня. Това стана в присъствието на председателя на ГЕРБ - Сапарева баня Калин Гелев, народния представител и областен координатор Кирил Калфин и Михаела Крумова - член на НИС на Жени ГЕРБ. Гости на учредителното събрание бяха и областният административен секретар Емил Гущеров, общинският ръководител на ГЕРБ - Кюстендил Виктор Янев и Радослава Чеканска - член на областното ръководство на жените.
Три дами получиха номинации за общински клубен ръководител: Илияна Базиргянова, Елка Косовска и Марта Желязкова - Копанарска. Илияна Базиргянова е на 31 години, семейна с две деца, завършила право в ЮЗУ "Неофит Рилски". Елка Косовска е 33 - годишна, с две деца, завършила Минно - геоложкия университет "Св. Иван Рилски". Марта Копанарска е общински съветник в местния парламент, на 47 години е и се  занимава с частен бизнес.
За организационен секретар на клубната структура бе направена една единствена номинация - тази на Евелина Гиздова. Тя е от с. Ресилово, работи като финансов консултант и е 43 - годишна.
Общинският лидер на партията Калин Гелев изрази увереност, че това ще бъде една от най-добре работещите структури в областта, която ще реализира много полезни и креативни инициативи. "ГЕРБ - Сапарева баня ще разчита изключително много на Вашата активност, организираност и хъс за предстоящите местни избори", заяви още той. Михаела Крумова припомни, че в областното ръководство на дамите има представителка от Сапарева баня - Детелина Палева - и новата клубна структура ще може да разчита също и на нейната подкрепа.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)