Избрани Новини

Спартак (Плевен) ще е първият съперник на новия ЦСКА

Плевенският тим привлече вратар от школата на Литекс

ЦСКА уреди първата си контрола през лятната подготовка. Съперник на армейците ще е Спартак (Плевен), съобщава Sportal.bg. Двата отбора ще се срещнат на 10 юли /петък/ в Тетевен. Ден по-късно спартаковци ще играят в Русе срещу местния Дунав.

По-рано днес Гриша Ганчев официално обяви, че "армейците" ще започнат от "В" група, а начело на тима ще е Христо Янев. Пламен Марков ще е спортен директор. В момента тече и окомплектоването на напълно новия състав на ЦСКА, а на Спартак се пада честта да бъде техен пръв съперник.

Припомняме, че селекцията на старши треньорът Бойко Цветков вече започна приятелските мачове с успех над Нефтохимик (Бургас) с 4:2. Следващата проверка е в сряда /1 юли/ от 18:00 часа в Плевен срещу Локомотив (Горна Оряховица).

Междувременно плевенският тим привлече нов вратар. Става въпрос за 20-годишния Марин Орлинов от Академия Литекс. Той е 11-ото ново попълнение в Спартак от началото на подготовката. 180-сантиментровият страж ще се конкурира с друг нов играч в тима – Димитър Пантев. Двамата ще са вратарите на плевенчани през новия сезон. Досегашният титулярен страж Станислав Антонов напусна отбора.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов