Съратници на Николай от Френския легион издирват убийците му

Крими

27-06-2015, 10:05

Снимка:

viaranews.com

Автор:

blagoevgradutre.bg

Всичко от Автора

Чивиев беше бит до смърт от четирима мъже на магистрала Струма вчера

Добре е, хората, които убиха Николай Чивиев да знаят нещо много важно, където и да се крият, не могат да избягат, това заяви собственикът на "Агромах", Методи Бачев пред struma.com.

Чивиев беше бит до смърт от четирима мъже на лот 4 на магистрала Струма вчера.

"Николай 17 години е служил във Френския легион, заедно с още 15 мъже на честта, заедно са попадали в плен, заедно са воювали и клетва са дали, ако някой пострада, другите да отмъстят за него", казва той.

"Колкото и да бягат, където и да се крият екзекуторите на Николай трябва да знаят, че ако полицията не ги хване, то легионерите няма да спрат да ги преследват и да ги изправят пред съда, добре е да го знаят тези изверги", казва още Бачев страшно разстроен от случилото се. Той все още е шокиран от преживяното, Николай издъхнал почти пред очите му. Бачев е бил и последният човек, с когото Николай е говорил.

"Никой няма право така без причина да отнема човешки живот, това е баща на 3 деца, 3 деца остават сираци, едно цяло семейство осиротя, изпратило баща и съпруг, честно и почтено да припечелва хляба си. Надявам се, полицията да впрегне целия си актив и арсенал и да залови виновниците, колкото по-бързо толкова по -добре", ридаейки говореше Бачев.

Снощи приятели на Николай и собствениците на "Агромах" се събираха пред полицията в Сандански, други бяха в Благоевград и всеки с идеята да помогне с каквото може. От всички страни на България започнаха един по един да пристигат легионерите, колеги на Николай.Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия