Избрани Новини

Разкриха хората, преобърнали се с кола, докато правят секс

Крими

21-06-2015, 10:33

Снимка:

pirinsko.com

Автор:

bladoevgradutre

Всичко от Автора

Мъжът и жената били подпийнали

Бившият гард на лихваря В. Шалявски-Георги Разсолков, е шофьорът на колата, която се преобърна в канавка, докато той и сръбската гражданка Катица.М. правят секс, на пътя Благоевград - Зелен дол, пише Pirinsko.com.

Инцидентът е станал около 12:30 часа вчера на пътя за ГКПП-Станке Лисичков край благоевградското село Зелен дол. В личният автомобил Опел "Омега" на 40-годишният Георги Разсолков и Катица.М. пътували от с. Селище към Благоевград. Малко преди с. Зелен дол, Разсолков изпуска управлението на автомобила, вероятно превъзбуден от "френската любов" и автомобила излиза извън пътя в канавката, като за щастие участниците на ПТП не са пострадали.

След сигнал на тел. 112 екипи на Полиция и ЦСМП-Благоевград се отзовали на сигнала. Пристигналите екипи били шокирани от полуголите участници в ПТП-то, като видяли, че сръбската красавица правила "нежни ласки" на Разсолков.

Видимо в нетрезво състояние двамата са били транспортирани до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, където са придружени от служители на полицията. Пред служители на ЦСМП Катица казала, че нищо лошо не е направила, освен това, че е правила фелацио на Георги Разсолков, обобщава Pirinsko.com. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов