Избрани Новини

"ЦСКА Акционерите" осигури средства за юношески формации на "червените"

Надеждата е ДЮШ на "армейците" да заработи нормално

Сдружение "ЦСКА Акционерите" осигури средствата, необходими няколко юношески формации на клуба да завършат сезона по достоен начин.

След като сегашните собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев спряха да плащат за каквото и да било на "Армията", сдружението на акционерите взе нещата в свои ръце и събра пари, за да може наборите 1997 и 2000 да продължат участието си в държавните първенства.

Ето какво съобщават от "ЦСКА Акционерите":

"За по-малко от седмица успяхме да съберем нужните средства, с които да осигурим успешното довършване на първенствата на юношеските формации в ЦСКА родени 1997 и 2000 година. Нещо повече, имаме възможност да подпомогнем още два набора като осигурим транспорта им до и от местата за провеждане на предстоящи турнири, както и да помогнем за участието на набор 2004 в турнира организиран от ДФК „Звездичка“ през юли месец.

Сдружение „ЦСКА Акционерите“ благодари на всички частни лица, фенклубове и фирми, които се включиха в тази благородна кампания. Искрено се надяваме в бъдеще момчетата и треньорите от ДЮШ на ЦСКА да имат нормални условия за подготовка и провеждане на футболните си двубои, а когато имат нужда Ние ще се отзоваваме с каквото можем.

Краят на настоящата кампанията настъпи, но Сдружението продължава да набира нови членове. Вижда се, че в трудните за ЦСКА моменти сме способни да помогнем, вече над 200 човека участват в наши инициативи по един или друг начин. В Сдружението има място за всеки, който иска да помага безкористно на любимия ни клуб.

Стани един от нас, защото ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов