Избрани Новини

Кола блъсна дете с колело в Петрич

Крими

04-06-2015, 19:38

Снимка:

Архив

Автор:

blagoevgradutre.bg

Всичко от Автора

Шофьот без книжка обърна кола

7-годишно дете беше блъснато от кола на кръстовище в Петрич. Малчуганът бил с колело и пресичал ул. ”Параскева Филипова” на ъгъла с ул.”Агапи Войнов”. Колата не пропуснала детето, движещо се по улицата с предимство, според маркировката. Вследствие на инцидента детето е с контузия в областта на главата. То е настанено за наблюдение в болницата в Петрич, без опасност за живота. Зад волана е била 61-годищна жена.

58-годишен шофьор пък отнел предимството и блъснал насрещно движещ се мотоциклет „Хонда” в района на полицията ш Благоевград. В резултат на произшествието с 21-годишният мотоциклетистът е получил охлузни рани и след медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Снощи около 23 часа на пътя между ГКПП-Кулата Петрич, лек автомобил „Опел Вектра”, управляван от 23-годишен неправоспособен водач, движейки се с несъобразена скорост излиза от пътното платно и се преобръща. При инцидента са пострадали двама мъже на 34 години и 24 години, които са получили охлузвания по тялото и след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение. Водачът на автомобила е настанен за лечение в МБАЛ-Петрич с фрактури по тялото.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов