Избрани Новини

Отлично представяне на ученици от ДФСГ "Интелект" в Полша

Проведе се заключителната работна среща по проекта „Невербалната комуникация в бизнес средата“

С отлична оценка за работата си се завърнаха участниците в многостранен проект "Невербалната комуникация в бизнес средата“ от работна среща в Полша.

От месец септември 2013 г. ученици и учители от ДФСГ "Интелект" работят по проекта заедно с партньорите си от Франция, Италия, Румъния, Хърватска, Турция и Полша. На заключителната работна среща в Полша страните участнички анализираха извършеното през двете години, обобщиха резултатите и дадоха оценка на екипите.

Целите на проекта са постигнати. Учениците не само се запознаха с аспектите на невербалната комуникация при междуличностното общуване както в обществената, така и в бизнес средата, но и приложиха наученото в конкретни житейски и бизнес ситуации. Усъвършенстваха социалните и комуникативните си умения на английски език чрез пълноценно общуване с партньорите от останалите страни както при срещите по време на официалните визити, така и ежедневно чрез фейсбук профила на проекта.

"Успехите от работата по проекта са очевидни, но най-важното е, че младите хора се запознаха с културата, бита, традициите и съвремието на своите партньори, създадоха приятелства, които стопиха пространствата и зачеркнаха границите, превърнаха се в един екип от бъдещи бизнес партньори, които ще съхранят единството на обединена Европа", съобщават от ДФСГ "Интелект".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов