Избрани Новини

Юлиана от "MasterChef" ще изнесе лекция за здравословното хранене пред плевенчани

16-то издание на МФИ "Здраве, Щастие, Красота" стартира на 5 юни

Юлиана Ангелова, която нашумя с участието си в кулинарното шоу "MasterChef", ще изнесе лекция на тема: Аюрведа и здравословното хранене. Събитието е планувано за 5 юни от 12:30 до 13.30 ч. в плевенския "Панорама Мол" и ще е част от програмата за 16-то издание на МФИ "Здраве, Щастие, Красота".

Аюрведа - от санскрит означава „Познание за Живота” или „Как да се живее”, включва масивно количество информация, която удивително се свежда до няколко простички принципа на хранене и здравословен начин на живот.

Припомняме, че 28-годишната Юлияна Ангелова попадна сред 16-те най-добри любители готвачи в България и изкара няколко седмици под опеката на Шефовете Андре, Виктор и Петър.

Сред лекторите на международния форум-изложение, който започва на 5 юни в Плевен, ще са още Еленко Ангелов, проф. Андрей Пантев, Нидал Алгафари, Неда Терзиева, Марика Георгиоска, Магдалена Славова, инж. хим. Гергана Дойчинова, Валентин Тасков и др. Събитието е водено от мисията да вдъхновява хората да бъдат здрави, красиви, щастливи и креативни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов