Избрани Новини

Отбори от Катар и ОАЕ искат Бербатов

Митко в България да навести академията си, после пътува за Англия

Димитър Бербатов се прибра в България за по-малко от 48 часа. Днес той има среща със спортния министър Красен Кралев заради футболната академия, която ще открие след няколко месеца. Комплексът се намира на Четвърти километър, в близост до зала „ Арена Армеец”.
 
Утре сутринта Бербо лети за Англия. Там на място той ще води преговори с местен клуб. Тимовете, които имат желание да подпишат с Бербатов са новакът във Висшата лига Борнемут и Уест Бромич.
 
Почти сигурно Бербатов ще си тръгне от Монако. Независимо,че монегаските в последния кръг победиха Лориен като гост с 1:0 и ще се опитат да влязат в групите на Шампионската лига.
Само, че през плейоф. Двата френски отбора които ще имат директна промоция за групите на Шампионската лига са ПСЖ,който стана шампион за трети пореден път и вторият Лион.

Независимо,че Монако има шанс отново да играе в групите на най-комерсиалния турнир, Бербатов има намерение да си тръгне от Княжеството. Причината е,че треньорът Леонардо Жардим иска да го ползва вече като резерва.

Освен офертите от Острова от Борнемут и Уест Бромич Албион, към Бербатов има отправени искания да играе при тях от  отбори от САЩ,както и от ОАЕ и Катар.

Като от Катар са готови да платят голяма сума за да може българинът да играе при тях. Няма нищо учудващо защото отборите от тази част на света винаги плащат големи пари. Особено на имена като Бербатов.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов