Избрани Новини

Остава затворен пътят Коняво – Дворище

Обходният маршрут е през село Копиловци

Нормално проходими са пътищата в област Кюстендил. Това съобщи за Радио „Фокус” дежурният в Областно управление – Кюстендил. Пътните настилки са сухи. Интензивно е движението по главен път Е-79, но няма задръствания или образуване на колони от автомобили. Въведена е временна организация на движението поради извършване на дейности за стабилизиране на пътното платно и подобряване функционирането на отводнителните системи при 317-ти километър от автомагистрала „Струма“. 

Движението по лот 1 от автомагистрала „Струма“ Долна Диканя – Дупница, в посока София, се пренасочва по път I-1 Дупница – Долна Диканя. Отбиването на движението започва при 319-ти километър, изходът на град Дупница, и се включва отново в АМ „Струма“ при 305-ти км при пътна връзка Долна Диканя.

В посока Дупница движението се извършва по АМ „Струма“ без отбиване. Спокоен е трафикът в посока ГКПП – Гюешево. Преминаването през пункта се осъществява нормално. Затворен за движение е пътят между селата Коняво и Дворище, създаден е обходен маршрут през село Копиловци. По път ІІІ–622 Ваксево-Църварица има активизирало се срутище при км 24+850. В района движението е сигнализирано с ограничителна лента и пътни знаци.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)