Избрани Новини

Мариус Куркински подготвя моноспектакъл за благоевградчани

Големи заглавия и автори участват в днешния фестивал „Тара-ра-бумбия“

Съботният ден отново ще предложи на театралните почитатели в Благоевград големи заглавия и автори от света на Мелпомена. Участие в Третия фестивал „Тара-ра-бумбия“ ще вземат Драматичен театър „Н. Вапцаров“, Професионална група за импровизационен театър „Шизи про“ и театралният и кино актьор и режисьор Мариус Куркински.

От 18:00 часа на Камерна сцена, Драматичен театър „Н.Вапцаров“ ще представи постановката „Бягство от Москва“ на Уйлям Никълсън. В брилянтната британска пиеса участват Албена Чобанова и Лъчезар Кацарски, а Димитър Захариев е гост-изпълнител в спектакъла. „Юбилей“ по А. П. Чехов е второто заглавие за съботната вечер. Произведението е моноспектакъл, умело пресъздаден от Мариус Куркински, всепризнат майстор на този жанр, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Нестандартен ще бъде завършекът на вечерта с едно необикновено представление на Голяма сцена от 22:00 часа. Професионална група за импровизационен театър „Шизи про“ ще ни поднесе спектакъла „Кажи си думата“, който се ражда на сцената в мига пред теб, а актьорите се изненадват искрено и си партнират с публиката.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов