Избрани Новини

Кметът на Симитли ще предава футболните си познания на отбора

Закани се да ги тренира

Обиден от поредната нелепа загуба на представителния тим на Симитли общинският кмет обяви, че поема тренировките на футболистите от "Септември" за мача с отбора на "Локомотив" (Горна Оряховица). Срещата от 27-мия кръг е на 9-ти май, когато на "Септември" е ред да са домакини.

"Септември" понесе срамна загуба в Мездра от местния Локомотив в събота вечер. Двата отбора се оттеглиха на почивка при резултат 1:0. Веднага след паузата симитличани съумяха да изрaвнят с точно попадение на Асен Топузов. Набързо след това домакините останаха и с човек по-малко. Единадесеторката избраници на Спас Стоименов не успяха да удържат поне равенството в мача, даже и останали с човек повече на терена. До последния съдийски сигнал момчетата от Симитли се посрамиха с 3:1.

Общинският кмет Апостол Апостолов, който следи дистанционно играта през интернет, не скри обидата си от несериозното отношение на всички в "Септември" към иначе красивата игра футбол. „Обидно е за феновете, обидно е за цялата футболна общественост в Симитли. Те просто не играят сериозно през последните няколко кръга. Не може да разчиташ единствено на това, че има и по-слаби отбори от "Септември" и с по-малко късмет, които ни осигуряват оставането в Б група. За домакинството на Горна Оряховица ще ги тренирам аз”, отсече Апостолов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов