Избрани Новини

ЦСКА продължава да чупи антирекорди

Антирекордите за ЦСКА продължават със страшна сила след загубата отЛитекс с 2:0. Тимът няма победа в осми пореден мач от началото на 2015 година - само две равенства и шест загуби. Кошмарът обаче е друг - ЦСКА не може да вкара гол вече в осми пореден мач. 

Минутите без "червено" попадение след днешната загуба станаха 742, т.е. осем пълни мача и 22 минути от срещата ЦСКА - Черно море (3:1) от миналата есен, когато тимът от Борисовата градина за последно превзе противникова врата. Аурелиан Жоаким бе последният голмайстор за ЦСКА на 13 декември 2014 година. Нападателят от Люксембург се разписа в 68-ата минута на двубоя с варненци и от тогава осем пролетни мача тимът е без попадение.

ЦСКА не бе губил от Литекс от две години. За последно ловчанлии спечелиха с 2:0 на "Армията" през пролетта на 2013-та. Тогава с треньор Христо Стоичков "оранжевите" спечелиха в Борисовата градина. ЦСКА не бе допускал гол от Литекс в шест поредни мача, последните голове за тима от Ловеч дойдоха точно във въпросния мач отпреди две години. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов