Избрани Новини

Мирослав Живков: Момчетата са истински герои

Отзивите на треньорите след финала за Купата на България по волейбол

Добруджа триумфира с Купата на България след успех срещу Монтана на финала, а след края на мача треньорът на добричлии Мирослав Живков очаквано бе изключително щастлив.

„Спечелихме една Купа, която желаехме много. Искам да поздравя момчетата и да им кажа, че те са едни истински герои. Искам да им благодаря, че не се отказаха, когато беше най-трудно, когато загубихме титлата. Успяхме да използваме загубата от Марек Юнион-Ивкони градивно и да надградим в турнира за Купата на България.

Трофеят е плод на усилената ни работа и насочената ни подготовка, изцяло на играта на нашите момчета. За следващия сезон е рано да говорим. Искам да благодаря на всички спонсори и приятели на нашия отбор, община Добрич за това, че помагаха на нашия клуб да надградим спрямо представянето си през миналата година”, коментира Живков.

Треньорът на Монтана Георги Петров поздрави победителите.

„Поздравявам отбора на Добруджа, който съвсем заслужено спечели Купата на България. Благодаря и на момчетата, които се справиха с ежедневните проблеми, които ни съпътстваха през целия сезон. Много е тежко, когато загубиш финал. Имаше напрежение в някои състезатели и това оказа влияние, което си личеше в днешната среща. За мен момчетата направиха един чудесен сезон, който бе съпътстван от много проблеми. Считам, че догодина ще бъдем един по-силен отбор с помощта на нашата публика, която ни подкрепяше през цялата година”, каза Петров.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов