Избрани Новини

Официално: ЦСКА вече има нов собственик

Компанията на Ивайло Манджуков и Милко Георгиев пое клуба

Дългоочакваните промени в управлението на ЦСКА официално вече са факт. Клубът има нов собственик вече и чисто документално. Това е „Финансово маркетингова компания” ООД, чиито  собственици са Ивайло Манджуков и Милко Георгиев. Новината бе обявена на официалния сайт на клуба.

Ето какво бе съобщено:

Уважаеми Дами и Господа,

На първо място, ЦСКА София поднася своите най-искрени извинения на представителите на медиите за отменената пресконференция в сряда. Категорични сме, че ще залагаме на етиката в отношенията и ще се придържаме към подход на взаимна коректност. Дълбоко уважаваме всички, а желанието ни е да осъществяваме постоянно взаимодействие с медиите на високо професионално ниво.

Обръщаме се към милионите армейци – в ПФК ЦСКА АД са налице извършени структурни промени. Клубът има нов мажоритарен собственик. Това е юридическото лице „Финансово маркетингова компания” ООД, със собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев. Господата Петър Манджуков и Юлиян Инджов вече не участват в управлението и финансирането, както и във всички други дейности свързани с клуба. Уверяваме ви, че продължаваме да правим всичко възможно, за да осигурим участието на ЦСКА София в професионалния футбол. Наясно сме, че любовта към любимия отбор е нещо по-силно от житие и битие, на която и да е отделна персона.

Информираме, че за всяка актуална промяна на конкретна ситуация ще бъдете уведомени своевременно, само и единствено чрез официалния сайт на клуба – CSKA.BG. И ние като част от огромната червена общност не сме забравили, че ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

САМО ЦСКА!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов