Избрани Новини

Хайде на автокино в Кюстендил!

Осигурено е безплатно посещение за деца в неравностойно положение

Днес в Кюстендил и на 23.04. в Благоевград ще може да се гледа пътуващо автокино. Пътуващото dвтокино ще се провежда на една и съща дата всеки месец в областните градове на България. Прожекциите започват в 20:00ч, 21:30ч и 23:00ч. Местата са органичени до 40 автомобила. Първият филм, който ще се прожектираq е “Българ Филмът” – един пълнометражен анимационен български филм.

Звукът се изпъчва от нискочестотно AM или FM радио и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота.Желаещите да присъстват е необходимо да направят предварителна резервация на www.avtokino.bg или на линка БИЛЕТ в това събитие и, разбира се, да имат автомобил. Всеки месец на една и съща дата ще се излъчват по 3 прожекции в 24-те областни градове от 20:00ч, 21:30ч и 23:00ч. Киновечерите ще представят различни актуални български, европейски и американски филми. Автокино е тип кино, състоящо се от голям външен филмов екран, операторска кабина, щанд за храни и напитки и голям паркинг за автомобили. В рамките на това затворено пространство клиентите могат да гледат филми в уединение и комфорта на своите автомобили.

По време на прожекциите ще бъде осигурено  и безплатно посещение за деца в неравностойно положение. Инициативата  е със социална насоченост и предоставя  по 20 безплатни билета за деца в  неравностойно положение във всеки град,  които могат да дойдат в автомобилите  на родители или приятелите си.  Организаторите са си поставили за цел  да излъчват филми, които стимулират  българското кинопроизводство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов