Избрани Новини

Японски хороскоп разкрива истинските зодии

Знаците в астрологията от Страната на изгряващото слънце - с по-точни характеристики

12 зодии в японския хороскоп разкриват истинските черти на човек, спрямо датата му на раждане. Мнозина са на мнение, че намират повече сходства в японската астрология, отколкото в познатата за западния свят. Ето кои са те:

Черешов цвят (15.02 - 20.03)
Вие сте страстни, чистосърдечни, спонтанни, ентусиазирани, заредени с положителна енергия. Добре е да бъдете по-упорити и да се доверявате на приятелите и любимия си.

Слънце (21.03 - 29.04)

Вие сте ненадминати идеалисти. Имате две движещи сили в живота - мъдростта и красотата. Копнеете за справедливост. Няма да сгрешите, ако винаги се вслушвате в интуицията си.

Бамбук (30.04 - 04.06)

Леки и гъвкави, вие лесно се нагаждате към всякакви хора и обстоятелства. Обожавате работата в екип. И на вас ще ви бъде от полза да разчитате на шестото си чувство.

Вол от оризищата (05.06 - 06.07)

Непрестанно работите, често се пресилвате. Никога не се оплаквате и изпипвате всяка подробност. Ако създадете семейство, ще можете да разчитате и на близките си.

Лотосов цвят (07.07 - 01.08).

Зодията е характерна за нежните, разсеяни, сантиментални, съчувстващи хора. Обичате живота, любовта и децата. Бъдете по-борбени и ще получите всичко, за което мечтаете.

Японски мост (02 - 27.08)

Вие сте връзката между два бряга, два свята, две вселени. Родени сте да помагате. Привличат ви странните явления, задграничните пътувания, изкуството. Не бива обаче да се отказвате от преследването на целите си насред път.

Градинско камъче (28.08 - 10.10)

Любопитни, чаровни и добродушни, с лекота налагате мнението си над околните. Трябва обаче да си дадете сметка, че съвършенството е непостижимо.

Император (11.10 - 18.11)

Възприемате живота като вълнуващо приключение. Въпреки че се сблъсквате с много препятствия, сте напълно уверени в успеха си. Препоръчително е обаче да сдържате своята грубост.

Императрица (19.11 - 26.12)

Знаете какво искате и ожесточено преследвате целите си. Винаги обаче разчитате на силно мъжко рамо. Добре е да споделяте радостите си и с други хора.

Луна (27.12 - 18.01)

Няма по-спокоен, потаен и магнетичен човек от вас. Не бива обаче да се отказвате от личностното си развитие в името на голямата любов.

Свещена костенурка (19.01 -14.02)

Нежността, разумността и предпазливостта са вашите козове. Но под маската ви на „ледена кралица" се крие страстна, свободолюбива и борбена личност. Винаги изказвайте мнението си открито.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)