Избрани Новини

Родителите на Бербатов се разведоха

Маргарита Бербатова бе изразила несъгласие за развод

Разводът между Маргарита и Иван Бербатов е вече юридически факт. Районният съдия Вера Янева-Коева обяви брака им за разтрогнат поради дълбокото му и непоправимо разстройство, пише struma.bg.

Делото за развод бе по искане на Иван Бербатов, който се мотивира, че любовта помежду им вече си е отишла. Двамата били семейни от 1980 г., но от много години били във фактическа раздяла - той живее в София, а тя в Благоевград. Двамата им синове Димитър и Асен отдавна били самостоятелни и създали семейства.

След като брачната им връзка де факто се скъсала, Иван Бербатов поиска да сложи и де юре край, без да се търси виновник. Двама негови приятели от София свидетелстваха на бракоразводния процес, че той живее сам в апартамента си от 20 г. и никога не били виждали жена му при него.

Маргарита изобщо не се появи в съда, макар че в писмения си отговор бе изразила несъгласие за развод. Бракоразводният процес струва само 50 лв. на Иван Бербатов, колкото е стойността на държавната такса за иска. Двамата са осъдени да платят по 15 лв. за съдебни разноски.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов