Избрани Новини

Дупница посрещна своите шампиони от Марек Юнион – Ивкони

По традиция отборът показва всяка спечелена шампионска купа на своите фенове

Стотици дупничани посрещнаха своите шампиони от Марек Юнион – Ивкони на централния площад "Свобода", където по традиция отборът показва всяка спечелена шампионска купа на своите фенове. С мощни викове "Марек шампиони” и невероятна еуфория дупничани приветстваха на сцената героите от волейболния шампионат Станислав Величков, Павел Душков, Михаел Манджуков, Борислав Апостолов, Ангел Велков, Михайл Цветанов, Владимир Лобутов, Мартин Иванов, Димитър Дулчев, Мартин Божилов, Преслав Йорданов, Цветелин Цветанов и капитана Гьорги Гьоргиев. На сцената бяха приветствани от треньора Найден Найденов и неговия помощник Христо Райчев, главния мениджър Людмил Найденов, шефа на фен клуба Красимир Ортакчийски, изпълнителния директор Дамян Бичовски. С бурни аплодисменти бяха посрещнати още президента на клуба Ивайло Константинов и кмета на Дупница инж.Методи Чимев.

"Това за мен не е отбор, ние сме едно семейство, това е моята фамилия. Това беше труден сезон, но ние обещаваме и изпълняваме. За мен е чест да съм в този отбор. Пожелавам си да бъдем живи и здрави, за да радваме феновете. Благодаря на всички, които ни подкрепиха и при гостуванията ни в Сливница. Надявам се от септември да си бъдем вкъщи в Дупница. Посвещавам купата на дупничани и я подарявам на кмета на града Методи Чимев”, каза капитанът Гьорги Гьоргиев.

Найден Найденов се обърна към момчетата: ”Благодаря ви, че ме изтърпяхте. Бях лош, бях строг, но като че ли човек трябва да бъде строг, за да постигне целите си.“

Ивайло Константинов заяви: "Стана ни традиция да се събираме в центъра на Дупница с купата. Горд съм, победата изглежда като рутина. Но не, тази победа няма нищо общо с останалите три. Показахме на цяла България, че моделът "Марек” работи.“ След всичко казано пред феновете под звуците на “We are the champions” заря озари площада.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов