Избрани Новини

Моторист загина в катастрофа

Крими

14-04-2015, 18:00

Снимка:

снимка, globusnews

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кървави битки между деца и родители

Друг мъж е със счупени ребра след инцидент на бургаска улица

Мотопедист загина при тежка катастрофа на пътя между карнобатските села Детелина и Крушово. Инцидентът е станал около 22.30 часа.

Лек автомобил „Опел Вектра”, с бургаска регистрация, управляван от 33-годишния М. И. от село Равнец, който не притежава шофьорска книжка блъска мотопед „Симсон 50”, с бургаска регистрация, управляван от 49-годишния Н.Х. от с. Детелина.

От удара на място загинал водачът на мотопеда, а водачът на лекия автомобил – М.И. получил контузия на главата, но е без опасност за живота. Причини за катастрофата са движение с несъобразена с пътните условия и състоянието на пътя скорост от страна на водача на лекия автомобил, пътуващ в посока Крушово, като при навлизане в лентата за насрещно движение, блъска движещия се там мотопед „Симсон 50”.

При друга катастрофа с мотопед тежко е пострадал бургазлия, който е приет в болница с натрошени ребра.

На 13 април на кръстовището на бургаските улици „Христо Ботев” и „Княз Борис І”, регулирано със светофар, настъпва катастрофа  между  мотопед „Малагути”, управляван от 43 год. Г.К. от Бургас и „Шкода Октавия”, , управлявана от 55-годишния С.С.

Установено е, че водачът на мотопеда, движещ се по ул. „Христо Ботев” в посока ул. „Сан Стефано”, преминава на червен сигнал на светофара, като се блъска странично в задната част на л.а. „Шкода Октавия”, който пресича ул. „Христо Ботев” в посока от ул. „Княз Борис І” към „Генерал Гурко”.

Водачът на мотопеда е отведен в МБАЛ – Бургас, където е настанен за лечение в отделение „Хирургия” с травма на гръдния кош и четири ребра с фрактура отляво, без опасност за живота.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов