Избрани Новини

Локо (Пд) сложи край на ужасяващата серия

Спорт

13-04-2015, 22:16

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Локо (Пд) изгони двама

В Локо Пд продължават със спешните промени

Камбуров с гол номер 150 в "А" група

След седем поредни шампионатни загуби и седем поредни мача без гол Локомотив (Пловдив) най-сетне сложи край на негативната си серия и то по подобаващ начин. „Черно-белите” разбиха с 4:0 като домакини Марек в среща от 25-ия кръг на „А” група.

Със своя гол номер 150 в „А” група Мартин Камбуров откри резултата в 14-ата минута. Капитанът на „смърфовете” премина през трима защитници на гостите, след което промуши топката между краката на вратаря Емил Михайлов.

Този резултат се запази до края на полувремето и преди почивката нищо не предвещаваше разгрома. През втората част обаче домакините се развихриха и в 51-ата мин. след центриране от свободен удар Камбуров стреля с глава, Михайлов отрази удара, но се стигна до добавка на Карагарен, който реализира за 2:0.

Отново Карагерен, само 7 минути по-късно, с красив гол със задна ножица направи резултата класически.

Крайното 4:0 бе оформено от Камбуров в 71-ата минута от дузпа, която бе отсъдена за нарушение на Манолов срещу Ласиман.

С успеха Локомотив (Пловдив) направи и важна крачка към окончателното си спасение и в същото време значително увеличи шанса за изпадане на Марек. „Черно-белите” са точно над чертата, на 10-а позиция с 23 точки, а дупничани заемат 11-о място с 6 по-малко.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов