Избрани Новини

Въжен парк "Коколандия” отваря врати за Великден

Удължават работното време поради големия интерес на благоевградчани

Поради големия интерес въжен парк "Коколандия” в Благоевград ще работи за малки и големи с удължено работно време. След като кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов инициира разширяването на един от най-интересните атракциони в града и региона – въженият парк в Бачиново, финалът му вече е факт. Обещанието бе спазено и точно по време на великденските празници "Коколандия” ще посреща малки и големи с нови въжени маршрути, обезопасен и с два нови кръга за по-малки и по-големи деца. Въженият парк ще работи от 11.00 до 19.00 часа от 10 април.

Атракционът бе проектиран на 3 кръга – за деца от 5 до 8 години, от 5 до 14 години и деца над 14-годишна възраст. При разширяването на "Коколандия” е изградена и "Бейби“ зона за деца от 3 до 7 години, разположена на площ от около 45 метра. Втората нова зона е наречена "Екстремна“. Тя е предназначена за юноши и девойки над 15-годишна възраст и ще се простира на площ от 160 метра.

И двете нови зони са обезопасени с осигурителна система, гарантираща 100 % сигурност, без да се налага наблюдение от инструктор.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)