Избрани Новини

Вандали развалиха украсата с чадъри пред съда в Благоевград

Полицията започна разследване

Тази нощ вандали изпотрошиха украсата с чадъри, която община Благоевград започна да слага на улица "Тодор Александров" пред съда с идеята цялата улица да заприлича на красив многоцветен тунел. Осъмнахме с вандалски разкъсани и повредени чадъри, страховито разпръснати по улицата. Възрастна жена, която вчера бе на място, тъй като е продавачка на сергия в близост, днес се разплака, със сълзи : Може ли такова нещо, кой как се е покатерил, за да унищожи това добро, тази украса, която създаваше настроение, идват тежки празници, нямат ли страх от бога тези хора, нареждаше жената в гнева си.

За случилото се е информиран и кметът на Благоевград Атанас Камбитов "Наистина това е голям срам, това са няколко идиота, но заради тях няма да спрем да градим в Благоевград, донесъл съм идеята от Португалия, не можете да си представите каква красота е, тук обаче сме принудени да се бием с малоумщина и никакво уважение към собствеността на града, каза Камбитов меко казано ядосан.

Полицията също е информирана за вандалския акт, който за съжаление, е пореден на територията на града. Чупеха се пейки в градския парк, обект на вандалски набези бяха и новите финес уреди по кварталите. Днешната случка, обаче се е разиграла в центъра на Благоевград, пред съдебната палата. Как е възможно полицаите да не са видели това, питат хората наоколо?

Днес полицаите започват разследване на вандалския акт, ще се изискат записи от камерите на съседните заведения, за да се разкрият вандалите и този път отправяме ултиматум към полицията. Не се правете на много дискретни, а покажете лицата на тези хора. Защото действията им са проява на безконтролна агресия, която утре може да бъде насочена срещу децата ни. Struma.com отправя апел към гражданите, ако някой знае нещо за вандалите, съобщете незабавно.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов