Избрани Новини

В Локо Пловдив търсят спешно пари

Спорт

31-03-2015, 10:52

Снимка:

LAP.bg

Автор:

Sportonline.bg

Всичко от Автора

"Смърфовете" дължат 1.6 млн. лева към НАП

Финансовото положение на Локомотив (Пловдив) е много тежко. Това обявиха шефовете на клуба на днешната си среща с феновете. В клуба не са плащани осигуровки от месец октомври. Беше изнесена информация, че Локомотив има 1,6 милиона лева задължения към НАП. Пловдивският отбор се нуждае спешно от 35 хиляди лева, с които да излати заплатите на футболистите за два месеца.

 

Община Пловдив е отказала да закупи 10 хиляди билета за мачове на тима, докато „черно-белите“ не започнат да се разплащат с НАП. Спонсорът Профилинк пък осигурява в момента единствените свежи пари в клуба – по 10 хиляди лева на месец.

 

Членът на управата адвокат Диан Колев разкри, че Веселин Марешки е опростил дълга на клуба към него от около 2 милиона лева. Тези пари аптекарският бос беше оформил като заем, която е дал на клуба, когато беше негов спонсор преди три години. Ръководството на Локомотив ще подаде документи за лиценз за „А“ група във вторник.

 

„Черно-белите“ привърженици, които участват в срещата решиха да отделят свои средства, за да може любимците им да завършат сезона. За това те ще агитират и други фенове на отбора. Шефовете на клуба не скриха, че са разочаровани от слабото посещение на домакинските мачове на тима.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов