Избрани Новини

Приятел на Бербатов: Владо Стоянов трябваше да пази срещу Италия

Тодор Кючуков вярва, че стражът на Лудогорец е в по-добра форма

Юношата на ЦСКА и треньор на вратарите в отбора на Банско Тодор Кючуков коментира пред Sportonline.bg изборът на Шейтанов и Петев за титулярен вратар на мача с Италия да бъде Николай Михайлов, а не Владо Стоянов.

"Решението за това дали да играе на вратата на националния тим Николай Михайлов или Владислав Стоянов, разбира се, е на треньорите Ивайло Петев и Любо Шейтанов", сподели Тодор Кючуков.

 

"Аз лично бих предпочел Владо Стоянов. Най-малкото, защото бе избран за футболист номер 1 на 2014 година. Продължава добрите си игри в Лудогорец и през започналия пролетен сезон, след силната есен в Шампионската лига", напомни Тодор Кючуков, който е сред най-добрите приятели на Димитър Бербатов.

 

"Дори спасената от него дузпа на Кристиано Роналдо трябваше да натежи за мача с Италия. Като казвам спасената от него дузпа, не става въпрос да е индулгенция за кариерата му оттук нататък. И да лежи на тези лаври. Но просто в момента Стоянов е в добра форма.Това е",  убеден е Кючуков.

 

" Да, Ники Михайлов също бе футболист на годината за 2011, след като направи много добър сезон в Твенте. Безспорно и той е добър вратар. Много добре е, че националният отбор има избор. Но все пак за мача с Италия си мисля, че на вратата можеше да бъде Владо Стоянов",  смята Кючуков.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)