Избрани Новини

Приятелката на Бакари ще играе футбол в Спартак Варна

Спорт

28-03-2015, 19:06

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Ирене Гисберт Мартинес дебютира в женското ни първенство със загуба

Приятелката на нападателя на Черно море Бубакар Нджие Камби - Бакари ще носи фланелката на Спартак Варна през втория полусезон в женското футболно първенство. Ирене Гисберт Мартинес вече дебютира с екипа на Спартак при загубата от Спортика с 0:3.

Срещата се проведе на терена на Пирин (Благоевград), а Мартинес игра цял мач за варненки. Ирене се подвизава на поста вътрешен халф с офанзивни функции, като е тренирала футбол в Испания. Играла е и за втория отбор на Барселона, като за последно се е занимавала с футзал. Дамата е от няколко месеца във Варна и е решила да уплътни времето си като играе за Спартак. 

"Привлякохме добра футболистка в лицето на Мартинес. Работи добре с топката и ще ни свърши много работа в оставащите мачове в шампионата. Знаете, че имаме финансови проблеми, но хубавата новина в момента е, че ще завършим сезона. Провели сме разговори с бизнесмени, който ще ни помогнат да доизиграем първенството, а от новия сезон официално ще ни станат спонсор", каза пред varnautre.bg Елена Пеева, треньорката на Спартак Варна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов