Избрани Новини

9 гола в двустранна игра вкара Черно море

Спорт

28-03-2015, 14:43

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Зеленият отбор победи синия на стадион "Младост"

Девет гола видяха зрителите по време на двустранната игра на Черно море на стадион "Младост", която се проведе в паузата на първенството. Наставникът на варненци Никола Спасов раздели възпитаниците си на два отбора - "зелени" и "сини", като по различни причини проверката пропуснаха Александър Чанович, Матиас Курьор и Георги Китанов. „Зелените” показаха малко по-точен мерник от своя съперник и се поздравиха с успеха с 5:4.

"Сините" започнаха по-активно контролата и пропуски в началото направиха Стенио и Бакари, като негов удар бе изчистен на голлинията от Стоичков. В 10-ата минута Бижев изведе отлично Венков, който откри резултата, а 6 минути по-късно самият Бижев покачи на 2:0 с плътен удар по земята. В 20-ата минута след разбъркване Венков, който този път бе в ролята на ляв външен играч, стреля на два пъти, но топката не намери целта. "Сините" реагираха и в рамките само на 4 минути възстановиха равенството. В 28-ата минута след груба грешка на младия страж Златев - Бакари се разписа за 2:1, а в 32-ата Коконов се оказа най-съобразителен за 2:2. Малко по късно удари на Божилов и Бижев срещнаха гредите зад вратаря Николов. Веднага след почивката Венков се извиси над всички и с глава прати топката неспасяемо в мрежата за 3:2. Последваха две бързи попадения на Райков след асистенции на Венков и Бижев и "зелените" дръпнаха напред с 5:2.

В 68-ата минута Коконов намали разликата с хубав диагонален шут, а Живко Петков върна интригата след добавка. В последните минути отново Петков, Стенио и Бакари пропуснаха да изравнят за „синия” отбор и така „зелените” се наложиха с 5:4.

Съставите:

Зелени: Злати Златев (46 - Валери Вълев), Слави Сталев, Михаил Венков, Живко Атанасов, Тони Стоичков, Даниел Георгиев, Марк Клок, Марчин Буркхард, Вилиан Бижев, Георги Божилов, Симеон Райков.

Сини: Илия Николов, Стефан Станчев, Мамуту Кулибали, Кирил Котев, Стенио дос Сантос, Тодор Паланков, Себастиан Ернандес, Бакари, Иван Коконов, Петър Златинов, Живко Петков.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов