Избрани Новини

Нова многофункционална зала откриха в Разлог

Тя е на Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство

Многофункционална зала отвори вратa за възпитаниците на Професионална гимназия по механизация на селското стопанство. Залата беше открита от кмета на Община Разлог инж. Красимир Герчев и директора на професионалната гимназия инж. Иван Аврамов. На тържеството присъстваха д-р Мария Копанарова - председател на Общински съвет-Разлог, учителите и учениците от училището. Възпитаниците на училището посрещнаха гостите по стара българска традиция с хляб и мед. Проведе се конференция на тема „Земеделското образование - инвестиция с бъдеще”. Учениците представиха професиите в училище и възможностите за реализация. Акцентира се върху перспективите за бъдещото професионално израстване на специалистите в селскостопанския сектор. Особена роля и достойно място бе отделено на качествено реализираните европейски проекти по СП „Леонардо да Винчи”, където близо 60 ученици от ПГ по МСС – Разлог имаха възможност да участват в трансгранична практика в биологични ферми в Италия.

Танцовият състав на училището представи програма, с която събра бурните аплодисменти на публиката. Присъстващите бяха сюрпризирани с изискан кетъринг.

Придобивката на училището е оборудвана със съвременни технически средства, които ще подпомагат учебния процес. Обзаведена с нови мебели, залата създава чудесни условия за провеждане на училищните мероприятия.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов