Избрани Новини

Бойлер в гаранция срути къща в Камена

От взрива са повредени телевизор, печка и друга техника

Електрически бойлер, който е в гаранция, гръмна и отнесе половината къща на 71-годишната Атидже Демирова, майка на кметския наместник на петричкото село Камена Осман Демиров, пише вестник „Струма“ в днешния си брой. Възрастната жена е с наранявания по главата и ръцете, унищожена е техника на 1-ия етаж на къщата.

Инцидентът е станал вчера сутринта около 6 часа. Гръмналият бойлер, намиращ се в мазето на къщата, пробил плочата. В този момент майката на кметския наместник била на леглото. Ударната вълна я повдигнала заедно с леглото до тавана и я върнала обратно на пода. От взрива са повредени телевизор, печка и друга домакинска техника. Счупени са стъклата на цялата сграда, както и на съседите, а хората наоколо помислили, че има земетресение.

„Бойлерът беше в гаранция, най-вероятно ще съдя фирмата производител за това, че причини такива щети на къщата, в която живее майка ми и баща ми“, каза вчера Осман Демиров. Самият той живее в друга къща в селото. „Майка ми е вкъщи и е в шок, тя е с наранявания по ръцете и главата от счупените стъкла на прозорците“, каза още Демиров.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов