Избрани Новини

302-ма изгоряха с глоба за неправилно паркиране

Полицията дебне за нарушители около съда, автогарата, пазара и по булевардите в Сливен

302 нарушения за неправилно паркиране и престой са констатирани от полицейски служители в Сливен за изминалата седмица. Съставени са 299 фиша и 3 акта. От 16 до 22 март са съставени 6 акта по докладни записки, изготвени за водачи, които не са били на мястото на нарушението. Те са призовани в сектор "Пътна полиция" да им бъде наложена санкцията. Актовете са изготвени на база сигнали на граждани за неправилно паркирали автомобили на територията града.

Нарушенията са констатирани в района на съда, кооперативния пазар, на бул. "Ст. Караджа" и "Цар Симеон", ул. "Ген. Скобелев", бул. "Хаджи Димитър", ул. "Д. Пехливанов", бул. "П.Хитов" в района на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" и автогарата.

Продължава работа по пакета от спешни мерки на ОДМВР-Сливен, целящи максималното ограничаване на грубото и явно нарушаване на правилата за движение, намаляване на тежките пътни инциденти, нулева толерантност към отнемането на предимство и грубото паркирането на пешеходни пътеки, върху тротоари, тревни площи и други места, предупреждават от полицията.

Всички граждани, които са свидетели на нарушение на правилата за движение могат да изпращат своите сигнали, придружени със снимка на автомобила и мястото на нарушението, на ел.адрес sliven@mvr.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов