Избрани Новини

Майката на Бербатов не се яви на бракоразводното си дело

Процесът на родителите на Д.Бербатов приключи по бързата процедура

Бракоразводният процес на родителите на Димитър Бербатов приключи по бързата процедура. Маргарита Бербатова не се яви на делото, което се гледа по молба на Иван Бербатов, нито пък изпрати адвокат, информира вестник "Струма". Оказа се, че този път е била редовно призована, но явно е била дезинтересирана от процеса. Съдия Вера Коева прецени, че той може да се проведе в нейно отсъствие и допусна до разпит двамата свидетели, които бяха доведени от ищеца. Софиянците Чавдар Илиев и Николай Петров обясниха накратко, че познават Иван Бербатов над 20 години и откакто живее в София, почти не са виждали съпругата му.

Чавдар Илиев е сред учредителите на сдружението "ЦСКА Завинаги" и имат барче, което Иван Бербатов посещавал. Николай Петров познавал Иван от близо 30 години и бил негов съсед.

След разпита на свидетелите делото е финализирано и е даден ход по същество. В кратката си пледоария адвокатката на Иван Бербатов поискала молбата за развод да бъде уважена, без да се търси вина у никого. Съдията ще се произнесе с решение в законовия срок.

Както вече стана ясно, Иван Бербатов подаде молба за развод с мотива, че с Маргарита не живеят заедно от доста години, любовта между тях си е отишла и на практика брачната им връзка е изчерпана. Двамата им синове Димитър и Асен отдавна са пълнолетни, създали са свои семейства и имат деца. Маргарита Бербатова се дърпаше за развода, тъй като смяташе, че нещата са поправими, но така и не пожела да дойде в съда, за да се споразумее с Иван Бербатов и остави нещата да следват своя естествен ход.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов